top of page
naar boven
Vergoedingen

Beste ouders:  kijk altijd eerst uw polisvoorwaarden erop na om te zien of u voor vergoeding (deels) in aanmerking komen en/of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars

De speltherapie bij Anouk van Rijn kan (deels) vergoedt worden bij een aantal zorgverzekeraars.  Via de site ZORGWIJZER.NL (klik hier) kunt u snel en direct nakijken of Speltherapie door uw zorgverzekeraar wordt vergoedt.

Aanmelding en vergoeding via PGB indicatie

Voor kinderen waarbij een diagnose vanuit de DSM is vastgesteld, bestaat de mogelijkheid om een PGB in te zetten voor de gemaakte kosten. Ouders kunnen met het Persoons Gebonden Budget zelf de zorg bij ons inkopen. Of een kind voor een PGB in aanmerking komt en de hoogte daarvan, wordt, vanaf 1 januari 2015, beoordeeld door de gemeente en het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) klik hier.

 

PGB

Hulp en Advies voor kind & jongere 3 - 18 jaar

 

Ouder & Gezinscoaching

Beste ouders:  kijk altijd eerst uw polisvoorwaarden erop na om te zien of u voor vergoeding (deels) in aanmerking komt en/of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

De speltherapie bij Anouk van Rijn kan (deels) vergoedt worden bij een aantal zorgverzekeraars.

 

Via de site ZORGWIJZER.NL (klik hier) kunt u snel en direct nakijken of Speltherapie door uw zorgverzekeraar wordt vergoedt.

 

Vergoedingen
Zorgverzekeraars
vergoedingen
zorgverzekeraars
bottom of page