top of page

Ervaringen uit de Praktijk

Boos, onrust, slecht luisteren: thuis en op school

Boosheid , onrust en slecht luisteren ,thuis en op school. Ervaringen van de ouders van T. "Wij zijn zeer tevreden over de speltherapie. Onze zoon is echt veranderd. Hij kan zich veel beter uiten. Hij zegt nu wat er mis is en je kunt er met hem over praten. Daarvoor was dit nog nooit gebeurd. Kortom, een succes wat ons betreft!

De ouderbegeleiding was prima. Het is ons vanaf het begin duidelijk geweest wat er ging gebeuren. Ook de evaluatie gesprekken waren helder. Het advies van Anouk om geen / minder tv de hele dag aan te hebben staan was een openbaring. Daarnaast was het advies erg goed, om met T. te praten wanneer hij boos is. En dat je benoemt dat je het best begrijpt dat hij boos is, dat de boosheid er mag zijn, maar dat er toch iets moet gebeuren, ook al is dat soms niet leuk.

De ervaring die wij hebben met de speltherapie bij Anouk is erg positief en nuttig. Misschien een tip voor andere ouders, om als ouder(s) ook inzet te tonen om je kind op de goede weg te helpen. Niet alleen het kind moet zijn werk doen, maar de ouders moeten er ook voor werken om de situatie te verbeteren." Wat zou je anderen over de Speltherapie vertellen?

"Dat het echt helpt. Het klinkt gek in het begin maar het werkt. T. luisterde slecht. Dit is zo veel verbeterd. Je merkt ook dat T. veel vrolijker is."

Nieuwste ervaringen
Archief
Social
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page