top of page

Ervaringen uit de Praktijk

Tevreden juf over bereikte doelen van de speltherapie...

Juf van D. over bereikte doelen van de spletherapie. Leerling D. liet volgende gedrag zien in de klas: slaan, niet luisteren, juffrouw uitdagen, lastige werkjes niet willen doen, boos, agressief als hij iets niet wil.

Na de speltherapie liet D. dit gedrag niet meer zien.

"Dank je wel voor het heldere eindverslag van de speltherapie en al het geleverde werk voor D.. Wij zijn er heel blij mee en ook met wat jij met D. in de afgelopen periode hebt weten te bereiken. In de klas zie ik enorme vooruitgang. D. is zoveel vrolijker en kan nu heel snel uit een boze bui komen als die er mocht zijn. Hij weet zijn gevoel te beschrijven en heeft veel beter contact met de andere kinderen. Er is nu veel meer en beter spel te zien ".

Nieuwste ervaringen
Archief
Social
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page